ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Arif Nihat Asya Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenimizde büyük bir özveri ile hazırlanan öğrencilerimize, emeği geçen tüm öğretmen ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimiz'in 109. yılını kutladğımız bu günde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hazırladığı bu programı gözlerimiz dolu dolu izledik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Mehmet Akif Ersoy'u andığımız  ve İstikla lMarşımızın 103. yılını kutladığımız bugunde öğrencilerimiz ve Nurgül KARATAŞ ve Tuğba SÖKMEN öğretmenlerimizle birlikte bir tören hazırladılar. Emekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yeşilay Eskişehir Şube Koordinatörü Sibel BİLİR okulumuza gelerek öğrencilerimize bağımlılık ve bağımlılıkla mücadele konusunda bilgi verdi. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Okulumuz Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Melike ARABACI ve kulüp öğrencilerinin Bilim ve teknoloji haftası sebebiyle okul panomuzu  düzenlediler.Kendilerine emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Tüm günler gibi bugün de ne kadar özel olduğunuzu hissetmeye hakkınız var. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

Ock

Bakanlığımız tarafından dönemin son haftası için planlanan etkinlik günleri kapsamında, Pazartesi gününe kermes ile başladık. Desteklerini esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ederiz. Ardından gün boyunca bilgi yarışması, yetenek paylaşımı, en sevdiğini paylaş etkinliği ve sanat-bilim-spor dallarındaki bilgilendirici videolarla keyifli vakit geçirdik.

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI

OKUL AİLE BİRİLİĞİ TOPLANTISI